بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، سید عبدالحمید رضوی اظهار کرد: مهمانسرای حضرت فاطمه معصومه(س) همچون سالهای گذشته، در حال آمادهسازی برای اطعام افطاری زائران حرم مطهر در ماه مبارک رمضان است.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، با بیان این که روزانه حدود ۵۰۰ نفر در طبخ غذا و آمادهسازی و بستهبندی انواع افطاری سرد و گرم مشغول به فعالیت هستند، افزود: برای اطعام هر چه بهتر و سریعتر زائران و مجاوران تمام ظرفیت خادمان از تأمین مالی و تهیه مواد غذایی گرفته تا طبخ، بستهبندی، توزیع و نگهداری بسیج شده و برای خدمترسانی به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت(ع) آمادگی کامل دارند.
او ابراز کرد: در ایام ماه مبارک رمضان روزانه حداقل حدود پنج هزار پرس غذا و در بعضی روزهای مناسبتی تعداد بالاتری غذای گرم تهیه و در میان زائران حرم مطهر بانوی کرامت توزیع میشود.
رضوی اضافه کرد: هر شب پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء حدود ۱۰ هزار افطاری ساده (پَک سرد) نیز در میان زائران توزیع میشود که این تعداد در بعضی ایام بیش از دو برابر افزایش مییابد.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با اشاره به استفاده از ظرفیت بانیان خیر و کمکهای مردمی در بخش هدایا و نذورات حرم مطهر گفت: هر چقدر نذورات مردمی اطعام ماه مبارک رمضان بیشتر شود، تعداد غذاهای گرم و سرد ارائه شده به زائران و مجاوران نیز افزایش مییابد، لذا از عموم مؤمنان دعوت میکنیم که در این حرکت مؤمنانه و توصیه مؤکد دینی مشارکت کنند و در گسترش این سفره با برکت سهیم شوند.
انتهای پیام/
نظر شما